Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 54 [parent_id] => 0 [limba] => ro [nume] => Home [url] => Home [type] => file [rel] => [unic] => Art20120321000000 [mesaj] => [tags] => bona bucuresti, cauta bona, ingrijitoare batrani, ingrijire animale de companie, menajere in bucuresti [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 0 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Bona in Bucuresti si ingrijitoare batrani, bona baneasa, bona menajera bucuresti [htitlu] => [suplimentar] => Array ( [id] => 54 [parent_id] => 0 [limba] => ro [nume] => Home [url] => /Home [type] => file [rel] => [unic] => Art20120321000000 [mesaj] => [tags] => bona bucuresti, cauta bona, ingrijitoare batrani, ingrijire animale de companie, menajere in bucuresti [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 0 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Bona in Bucuresti si ingrijitoare batrani, bona baneasa, bona menajera bucuresti [htitlu] => [url1] => Home [tabel] => articole [tabel_id] => 54 [domeniu] => angajezbonamenajera.ro [status] => 0 ) ) 1

 

Bona in Bucuresti Menajere in Bucuresti
Ingrijitoare Batrani Ingrijire Animale de Companie

Cauta bona in Bucuresti

Agentia Ileana Dobre vine in ajutorul  tuturor clientilor care cauta o bona in Bucuresti, o ingrijitoare de batrani, o menajera sau un pet sitter. Cu peste 12 ani de experienta in domeniu, noi recrutam zilnic ingrijitoare de batrani, bone in Bucuresti, menajere si personal pentru ingrijirea animalelor sau plimbare caini. Procesul de recrutare al bonelor si ingrijitoarelor de batrani este unul riguros ce include mai multe etape si  interviuri desfasurate la sediul firmei noatre.

Ne putem numi prietenii clientilor nostri care cauta o bone sau menajere in Bucuresti pentru ca ne cunoastem de multa vreme.12 ani de experienta in aceeasi echipa, 6 ani sub un alt nume, cu un nou concept bazat pe fidelizarea clientilor nostri, cautand sa oferim servicii de calitate si colaborari pe termen foarte lung.

Ingrijitoare batrani

Experienta in domeniu ne-a aratat ca nu este usor sa cauti o ingrijitoare batrani. Dar, in momentul in care apelati la noi, totul devine mai usor si mai placut. Pentru agentia noastra alegerea unei ingrijitoare batrani este o activitate profesionista, pentru ca intuim nevoile fiecarei familii si am format in timp  o baza de date cu candidate cu experienta pentru acest post de ingrijitoare varstnici.

Cauta bona si personal plimbare caini

Tot pentru a veni in sprijinul vostru am marit gama de  servicii pentru cei care cauta bona sau orice fel de oferte de ingrijire batrani, animale sau plimbare caini. Pe langa activitatea de babysitting, menaj, ingrijire batrani, am infiintat si un serviciu de pet sitting sau plimbare caini. Deci vom avea grija nu numai de copiii vostri sau de persoanele in varsta, dar acum va putem oferi si servicii de ingrijire animale de companie, in orice zi a saptamanii si la orice ora.

Noi va putem gasi personal in care sa aveti deplina incredere, indiferent de tipul de servicii: bone in Bucuresti, nanny, menajere in Bucuresti, ingrijitoare batrani si personal de ingrijire animale sau plimbare caini.


Echipa Agentiei Ileana Dobre

Oferte Speciale