Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 933 [parent_id] => 913 [limba] => ro [nume] => Bona interna salariu 1800 [url] => Bona-interna-salariu-1800 [type] => file [rel] => [unic] => Art20140804170444 [mesaj] => [tags] => [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 0 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Bona interna salariu 1800 [htitlu] => Bona interna salariu 1800 [tabel] => articole ) 1

Cautam o bona cu experienta, devotata , serioasa , iubitoare de copii in zona centrala pentru un copil in varsta de 4 luni.Se ofera camera separata utilata cu mobila noua, TV, baie separata; mancare in functie de preferinte de la restaurant. este o familie tanara, serioasa cu mult bun simt. Salariul oferit este de 1800 lei, concedii si libere in zile de sarbatoare legale platite.

Oferte Speciale