Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 1062 [parent_id] => 912 [limba] => ro [nume] => Iuliana bona interna [url] => Iuliana-bona-interna [type] => file [rel] => [unic] => Art20150731135654 [mesaj] => Iuliana 47 ani,solicita post de bona interna. Domiciliata in jud. Teleorman.Are studii liceale,este o persoana educata,sanatoasa,dinamica,aspect placut.A lucrat 3 ani la o familie cu un copil preluat de la nastere.Solicita 2 weekenduri libere pe luna. [tags] => [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 1000 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Iuliana bona interna [htitlu] => Iuliana bona interna [tabel] => articole ) 1

Iuliana 47 de ani, solicita un post de bona interna .Domiciliaza in jud. Teleorman.Are studii liceale,este o persoana educata sanatoasa ,dinamica, aspect placut.A lucrat 3 ani pentru o familie cu un copil preluat de la nastere.Solicita 2 weekenduri libere pe luna.

Oferte Speciale