Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 1065 [parent_id] => 912 [limba] => ro [nume] => Mihaela.Bona 10 ore/zi. [url] => Mihaela-Bona-10-ore-zi- [type] => file [rel] => [unic] => Art20150731151401 [mesaj] => Mihaela 43 ani,din Bucuresti sectorul 1. A lucrat ca bona pentru o familie zona Soseaua Nordului, cu un copil in varsta de 10 luni (timp de 2 ani si 2 luni), in ultimii 3 ani a lucrat in zona Herastrau cu un copil preluat de la 4 luni.Este nefumatoare,serioasa,responsabila,vesela. [tags] => [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 1000 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Mihaela.Bona sectorul 1,program 10 ore/zi. [htitlu] => Mihaela.Bona 10 ore/zi. [tabel] => articole ) 1

Mihaela 43 ani,din Bucuresti sectorul 1. A lucrat ca bona pentru o familie zona Soseaua Nordului, cu un copil in varsta de 10 luni (timp de 2 ani si 2 luni), in ultimii 3 ani a lucrat in zona Herastrau cu un copil preluat de la 4 luni. Este nefumatoare,seriasa,responsabila,vesela.

Oferte Speciale