Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 39 [parent_id] => 0 [limba] => ro [nume] => Cine suntem [url] => agentie-bone-bucuresti [type] => file [rel] => [unic] => Art20110710212337 [mesaj] => Agentie de bone in Bucuresti - peste sapte ani de activitate pentru agentia de bone si menajere Ileana Dobre, Bucuresti [tags] => agentie bone bucuresti, bona menajera [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 1 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Agentie bone Bucuresti: agentia de bone si menajere Ileana Dobre, Bucuresti [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Agentie de bone pentru Bucuresti

Suntem o echipa. In cadrul agentiei noastre de bone din Bucuresti si menajere lucram impreuna pentru fiecare cerere de angajare primita, ca si pentru fiecare candidata care se inscrie in baza de date.Ceea ce cautam noi este si ceea ce cauta o familie la bona sau menajera pe care o angajeaza.

Selectia personalului

1. Selectia telefonica.

Urmarim exprimarea, fluenta, intensitatea vocii, informatii legate de sanatate, disponibilitate.

2. Interviul la sediul agentiei.

Releva trasaturi de personalitate, aspect general , fizionomie. Urmarim aspecte legate de viata familiala, relatiile cu rudele, relatiile cu celelalte familii pentru care a lucrat, alte preocupari, pasiuni. atitudinea fata de dificultatile muncii., motivatia, sanatatea, potentialul.

3. Completarea dosarului personal, care va contine, copii dupa: 

- actul de identitate

Agentie de bone in Bucuresti

- certificatul de nastere

- certificatul de casatorie

- cazier judiciar

- adeverinta de la medicul de famile

- recomandari

Pentru postul de bona recomandam urmatoarele analize:

  • microradiografie pulmonara
  • exsudat faringian
  • examen coproparazitologic
  • VDRL
  • examen HIV

4. Interviul cu familia angajatoare.

Pentru acest interviu va propunem candidate alese pe baza informatiilor cuprinse in cerere. Si in aceasta etapa ies in evidenta trasaturi ale personalitatii candidatelor legate de punctualitate, rabdare, usurinta in exprimare, aspect general.  

Agentia de bone si menajere Ileana Dobre, Bucuresti

Ne recomanda experienta in lucrul efectiv cu copiii, cunoasterea modului de gandire al acestora. Ne recomanda cei 12 ani de experienta in recrutare si plasare de bone si menajere in Bucuresti, cunoasterea pietei, a evolutiei cererilor si asteptarilor parintilor, ne recomanda placerea de a lucra cu oamenii. Oferim sfaturi pentru bone sau consiliere la angajarea unei bone sau a unei menajere.

Bona sau menajera cu garantie de un an

Dorim sa mentinem contactul permanent cu clientii agentiei, suntem deschisi pentru intrebari, cereri, discutii in legatura cu bona sau menajera angajata. Venim in ajutorul clientilor nostrii, ne dorim sa aiba incredere in noi.

De aceea, in cadrul agentiei noastre de bone din Bucuresti oferim cea mai mare perioada de garantie pentru bonele sau menajerele pe care le plasam, 6 sau 12 luni, in functie de pachetul ales (pe parcursul perioadei de garantie clientii nostri pot beneficia de oricate interviuri si selectii , daca este cazul).

Agentie de bone in Bucuresti Obor

Agentia noastra este situata in zona Obor (Calea Mosilor ), zona la intersectie de drumuri, atractiva din multe puncte de vedere pentru candidatele noastre, permitandu-ne vizionarea unui numar mare de persoane, atrase din toate cartierele Bucurestiului.

Rezulta o baza de date in continua actualizare, ceea ce duce la posibilitatea rezolvarii cererilor de angajare bone sau menajere venite din orice zona.

In afara serviciilor de babysitting si menaj, Agentia Ileana Dobre va ofera de asemenea posibilitatea de a angaja personal de ingrijire animale de companie sau ingrijitoare batrani.

Oferte Speciale