Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 653 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Babysitting ocazional [url] => Babysitting-ocazional [type] => file [rel] => [unic] => Art20120704175246 [mesaj] => Babysitting ocazional Bucuresti – puteti solicita o bona pentru cateva ore din zi sau din noapte ori pentru cateva zile. Agentia Ileana Dobre detine o baza de date cu bone cu vechime si experienta, educatoare sau studente la psihologie sau pedagogie. [tags] => babysitting ocazional Bucuresti, bona ocazionala, bona cu experienta, educatoare [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 5 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Babysitting ocazional in Bucuresti - bona ocazionala cu experienta [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Babysitting ocazional in Bucuresti

Serviciul de babysitting ocazional se adreseaza atat familiilor care nu au apelat niciodata la ajutorul unei bone permanente, cat si familiilor care au deja angajata o bona full time.

Puteti solicita o bona pentru cateva ore din zi sau din noapte ori pentru cateva zile.

Pentru babysitting ocazional avem o baza de date cu persoane care au multa  experienta in supravegherea copiilor, persoane care doresc in timpul liber sa isi suplimenteze veniturile. Sunt bone verificate si au obligatia sa isi efectueze periodic analizele.

Baza de date pentru babysitting ocazional este impartita in trei categorii, recomandate in functie de varsta copiilor:

1) bone cu vechime si experienta care lucreaza deja pentru o familie, au recomandari bune si au timp disponibil pentru  sunt disponibile in timpul liber si pentru a desfasura activitatea de babysitting ocazional;

2) educatoare care lucreaza in schimburi la gradinite si isi pot oferi serviciile de babysitting;

3) studente la psihologie sau pedagogie, disponibile pentru acest tip de activitate.

In oricare dintre situatii, va punem la dispozitie o bona de incredere si cu experienta .

 

Tariful pentru babysitting ocazional este de 20 lei/ora.

In functie de solicitarile familiilor, tarifele pot fi negociate.

 

Echipa agentiei noastre va asteapta sa ne povestiti cazurile dvs. si impreuna sa gasim cea mai buna solutie. Nu ezitati sa ne contactati si pentru servicii de babysitting in Bucuresti, angajare de menajera in Bucuresti sau ingrijire batrani Bucuresti.

Oferte Speciale