Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 654 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Menajera Baneasa [url] => Menajera-Baneasa [type] => file [rel] => [unic] => Art20120704181145 [mesaj] => Menajera Baneasa – profitati de experienta Agentiei Ileana Dobre pentru a angaja menajera ideala in Baneasa sau in Bucuresti. Un numar nelimitat de interviuri pentru o perioada de 6 luni! [tags] => menajera Baneasa [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 7 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Menajera Baneasa cu garantie de 6 luni - Agentia Ileana Dobre [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Menajera Baneasa

Solicitarile pentru menajera Baneasa, pentru zona Pipera sau pentru alte zone limitrofe Bucurestiului au crescut foarte mult in ultima perioada, colaborarea agentiei noastre cu familiile din aceste zone fiind permanenta.

Sunt zone mai greu accesibile, datorita numarului redus de mijloace de transport .

Menajera Baneasa poate fi externa, poate lucra 2-3 zile pe saptamana, zile in care va face curat in toata casa, va calca si va pune in ordine lucrurile.

Sau poate lucra in program normal, de luni pana vineri, ocupandu-se de tot ce tine de curatenia si ingrijirea casei. Daca aveti nevoie, puteti solicita o menajera si pentru weekend.

O menajera in Baneasa va va face viata mai usoara

Aceasta se va ocupa de curatenia casei, spalatul si calcatul rufelor, si, la solicitara dumneavoastra poate sa si gateasca. Unele menajere pot servi masa oaspetilor care va viziteaza. Calitatile pe care agentia noastra le cauta la manajera Baneasa sunt: sa fie persoane sanatoase, in putere, curate si ingrijite , sa aiba simtul curateniei, persoane ordonate, echilibrate din punct de vedere emotional. Multe menajere au mai lucrat pentru alte familii ocazional sau cu un program normal.

O menajera in Baneasa poate fi si interna. Se ocupa de curatenia dar si de supravegherea casei. Este bine ca cineva sa fie in permanenta in casa dumneavoastra

O menajera in baneasca poate avea grija de copiii dumneavoastra

Uneori o menajera poate fi o companie pentru copiii dumneavoastra, chiar daca nu se implica in educarea lor. Ii poate  supraveghea sau se poate ingriji sa manance la timp.

Menajera in Baneasa pe care o propunem este respectoasa, discreta, organizata, stie  sa asculte doleantele dumneavoastra, dar poate avea si initiativa fara a-si depasi atributiile.

In afara de servicii de menaj in Bucuresti, Agentiei Ileana Dobre va ofera si servicii de babysitting in Bucuresti, ingrijire animale de companie sau ingrijire batrani!

Oferte Speciale