Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 174 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Babysitting [url] => babysitting-bucuresti [type] => file [rel] => [unic] => Art20120321110300 [mesaj] => Babysitting in Bucuresti: servicii de ingrijire copii sau babysitting in Bucuresti. Agentia Ileana Dobre va propune cele mai avantajoase oferte de babysitting din Bucuresti. [tags] => babysitting bucuresti, ingrijire copii bucuresti [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 0 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Babysitting Bucuresti: ingrijire copii in Bucuresti [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Babysitting in Bucuresti

babysitting Bucuresti ingrijire copii Bucuresti

Selectam si plasam persoane pentru activitatea de babysitting in Bucuresti, pentru ingrijirea, supravegherea, educarea copiilor ( bone sau guvernante), in functie de necesitatile fiecarui copil si de asteptarile parintilor.

Babysitting in Bucuresti: servicii complete

Bona sau guvernanta sunt atent verificate si corespund rigorilor cerute de meseria de babysitting care castiga din ce in ce mai multa popularitate in Bucuresti si in tara. Mamicile priveau de obicei cu neincredere angajarea unei bone nefiind obisnuite cu ideea de babysitting. Cu toate acestea, gandindu-ne la povesti sau romane, dadacele au avut intotdeauna un rol ocrotitor si stabil in viata copiilor, le-au fost alaturi in momentele importante ale vietii, chiar dupa ce misiunea de bona se incheiase. Important este sa gasim acele persoane cu suflet bun care sa se ataseze de copil si de familia dvs.

Ingrijire copii in Bucuresti

Persoanele care solicita un post de ingrijire copii in Bucuresti trebuie sa aiba anumite calitati. Experienta ne ajuta sa recunoastem bonele calde, optimiste, personalitati diferite care se pot plia pe dorintele fiecarui client. Echipa noastra colaboreaza pentru orice cerere, incearca sa identifice asteptarile dvs, astfel incat sa aflam exact ce vi se potriveste. De aceea, discutiile initiale la telefon si apoi intalnirea pentru vizionari sunt foarte importante.

Interviuri fata in fata pentru babysitting in Bucuresti

Discutiile fata in fata sunt relevante, de multe ori persoanele cu cele mai bune CV-uri nu sunt si cele mai bune candidate, pentru ca nu numai experienta si cunostintele sunt importante, ci mai ales personalitatea, trasaturile de caracter, educatia.

Procesul de selectie a personalului pentru activitatea de babysitting este un proces riguros si foarte important. Agentia Ileana Dobre va consiliaza intotdeauna in vederea selectarii unei bone pentru ingrijire copii in Bucuresti, a unei ingrijitoare batrani sau a unei persoane pentru ingrijire animale de companie.

Oferte Speciale