Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 593 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Bona interna [url] => bona-interna-bucuresti [type] => file [rel] => [unic] => Art20120203114857 [mesaj] => Bona interna Bucuresti cu garantie 6 luni: gasiti o bona interna bucuresti cu experienta si rabdare care sa aiba grija de copiii dumneavoastra – angajati o bona interna bucuresti prin intermediul Agentiei Ileana Dobre [tags] => Bona interna Bucuresti [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 4 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Bona interna Bucuresti - Agentia Ileana Dobre [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Bona interna Bucuresti

Fie ca esti proaspata mamica, fie ca ai deja doi-trei pitici, este greu sa tii pasul cu tot ce implica cresterea copiilor.

Ne jucam cu ei, ii ingrijim, ne minunam de fiecare data cand fac ceva nou, dar in acelasi timp incercam sa ne pastram si tabieturile, prietenii si, mai ales, nu putem renunta la munca noastra. De aceea multe mamici se gandesc sa apeleze la o bona interna in Bucuresti, pentru a putea “jongla” cu toate activitatile de zi cu zi.

Copilul nostru creeaza un nou univers, ne aduce schimbari in viata de zi cu zi. Dar, pentru a ne putea relua toate responsabilitatile, in universul copilului nostru trebuie sa intre o persoana noua, oricum am numi-o, dadaca, babysitter, bona interna, guvernanta.

Daca nu facem fata vietii agitate, programului de lucru neregulat, sau locuim in zone mai greu accesibile din punct de vedere al mijloacelor de transport in comun, avem nevoie sa angajam o bona interna.

La indemana este agentia noastra de babysitting. Noi recrutam permanent personal pentru postul de bona interna Bucuresti si imprejurimi (Pipera, Baneasa, Voluntari, Dobroesti, Chitila, Mogosoaia, etc.), cererea de bone interne Bucuresti fiind permanenta.

Experienta ne ajuta sa ne dam seama ce tipuri de personalitate cauta o familie la bona interna Bucuresti pe care o angajeaza.

Candidatele pe care le propunem sunt doamne cu experienta in acesata activitate si se implica in tot ceea ce priveste ingrijirea copilului (inclusiv prepararea mancarii daca parintii solicita, hainute spalat si calcat, mentinut curatenia in spatiul destinat copilului), sau alte activitati care se solicita in mod expres si cu care bona este de acord.

Bona interna Bucuresti : personal cu experienta

Calitatile pe care agentia noastra le cauta la o bona interna Bucuresti sunt :integritate morala, maturitate, flexibilitate, rabdare, constiinciozitate,rezistenta la factori de stres. Foarte important, o bona interna in Bucuresti trebuie sa aiba o atitudine pozitiva si sa aiba abilitatea de a respecta reguli.

In functie de varsta copilului, cautam bona interna Bucuresti potrivita pentru fiecare familie

Pentru familiile cu copiii mici avem nevoie de o bona organizata, cu suflet bun, rabdatoare.

Pentru familiile cu copii mai mari se pot solicita bone cu studii pedagogice , care se implica si in educatia copilului, ii insotesc in plimbari educative, la teatru, muzee, activitati extrascolare. Uneori parintii au nevoie de o bona interna Bucuresti care in timpul participarii copilului la activitatile de la gradinita, scoala sau after school sa se implice si in treburile casnice.

Persoanele care desfasoara activitatea de bona interna,locuiesc in Bucuresti sau in alte regiuni din tara si nu au responabilitati mari acasa preferand sa lucreze in acest program.

Zilele libere oferite unei bone interne Bucuresti variaza in functie de necesitatile dumneavoastra.De obicei 2 week-enduri pe luna sau alte zile in cursul saptamanii pe care le veti stabili dumneavoastra de comun acord cu bona interna Bucuresti.

Bona interna Bucuresti cu garantie de 6 luni

Agentiei noastra, ofera cea mai mare perioada de contract (garantie), de 6 luni sau 12 luni.In aceasta perioada, daca bona aleasa nu este chiar ce asteptati, o vom inlocui de oricate ori este nevoie, fara a percepe alte taxe sau comisioane. Comisionul agentiei se plateste o singura data, la semnarea contractului.

Agentia noastra urmareste dezvoltarea unor relatii constructive cu dumneavoastra, parintii si suntem in permanenta pregatiti sa va ajutam in relatia cu bona pe care ati ales-o sau sa solutionam cererile cu promptitudine.

In afara de servicii de babysitting in Bucuresti sau de ingrijire animale de companie, Agentia Ileana Dobre va ajuta sa angajati si o menajera in Bucuresti cu experienta.

Oferte Speciale