Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 49 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Petsitting [url] => ingrijire-animale-companie [type] => file [rel] => [unic] => Art2012032100000013 [mesaj] => Cauta o bona in Bucuresti - 7 ani de experienta in selectarea de bone si ingrijitoare de batrani in Bucuresti, garantie de pana la un an pentru angajare bona in Bucuresti [tags] => ingrijire animale de companie [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 3 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Ingrijire animale de companie

Ingrijire animale de companie

Ingrijirea animalelor de companie este o responsabilitate pe care trebuie sa ne-o asumam in momentul in care ne hotaram sa luam un nou membru, mai mic, in familie. Animalele au nevoie de grija permanenta, depind de prezenta noastra. In anumite situatii, raman singure un timp, sau nu mai avem disponibilitate atat de mare.

 

Punem suflet in ingrijirea animalelor de companie

Exista oameni iubitori de animale, care se simt cel mai bine in prezenta lor, oameni de incredere, care nu le-ar putea face vreun rau. La acestia ne-am gandit cand spunem ca va putem ajuta.

Am intalnit pisici ramase singure in casa atunci cand familia pleaca in concediu, catei pe care dimineata nu are cine sa ii scoata la plimbare, pisici sau alte vietati care se sperie de artificii in noaptea de Revelion, cand familia este plecata.

Pentru toate aceste cazuri, ca si pentru alte situatii aparute, incercam sa gasim impreuna rezolvari. Ingrijirea animalelor de companie este o activitate care cere responsabilitate si dragoste pentru necuvantatoare. Personalul nostru va veni in ajutorul dumneavoastra in orice moment al zilei si in orice perioada a anului.

Ingrijire animale de companie si alte servicii ale Agentiei Ileana Dobre

Descoperiti intreaga gama de oferte si servicii oferite de agentia noastra:

Oferte Speciale