Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 48 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Ingrijire batrani [url] => ingrijire-batrani-bucuresti [type] => file [rel] => [unic] => Art2012032100000012 [mesaj] => Ingrijirea batranilor in Bucuresti este o activitate pe care nu o poate desfasura oricine. Personal cu experienta in ingrijirea batranilor in Bucuresti si imprejurimi la agentia Ileana Dobre. [tags] => ingrijire batrani bucuresti [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 2 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Ingrijire batrani Bucuresti : persoane cu experienta - Agentia Ileana Dobre [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Ingrijire batrani la domiciliu

ingrijire batrani la domiciliuIncet-incet, fara sa ne dam seama, parintii, matusile sau alte rude dragi, pe care ne-am  bazat intotdeauna, incep sa isi piarda din puteri si sa depinda  de noi tot mai mult, pana cand raman in grija noastra. In acest moment trebuie sa rezolvam situatia, astfel incat sa nu ne neglijam celelalte indatoriri.

Rezolvarea este o persoana pentru ingrijire batrani la domiciliu, iar la indemana este apelarea la echipa nostra. Noi ascultam, intelegem, cautam cea mai buna solutie.

Ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti

Pentru bolnavii nedeplasabili este foarte important ca o ingrijitoare batrani sa aiba experinta si sa cunoasca tehnici de manevrare a bolnavului, pentru a nu ii  provoca dureri.

De asemenea, persoanele pe care vi le propunem pentru ingrijirea batranilor la domiciliu se pot implica si in alte activitati ale caminului cum ar fi  cumparaturi, prepararea mesei, intretinerea curateniei, plata facturilor. Tin permanent legatura cu dvs. comunicandu-va toate aspectele deosebite aparute in cursul programului.

Ingrijitoare batrani cu experienta

De-a lungul timpului, am intalnit situatii diverse cu care se confrunta batranii, cu diagnostice clare sau cu neplacutele boli ale batranetii. Persoanele pe care le propunem pentru ingrijirea batranilor la domiciliu au experienta, se implica in existenta varstnicului.

Ingrijirea batranilor la domiciliu presupune preluarea grijilor legate de igiena, spalat si schimbat pampers daca este cazul, administrarea medicamentelor, servirea meselor, intretinerea conversatiei cu batranul pentru a-l tine permanent legat de realitate si, daca este deplasabil, plimbari in aer liber.

Ingrijire batrani la domiciliu cu progam flexibil

Programul persoanelor plasate pentru ingrijire batrani la domiciliu variaza in functie de necesitatile bolnavului. Pot lucra cateva ore pe zi sau conform unui program de 8-12 ore, ziua sau noaptea, dupa cum ne solicitati dvs. Sunt si persoane care lucreaza in regim intern, fiind linistitor sa stiti ca in permanenta cineva este prezent langa batran.

Comisionul agentiei pentru plasarea personalului pentru ingrijire batrani la domiciliu  program extern, este de 75% din salariul oferit, iar pentru program intern 100% din salariu.

Pentru aceste comisioane va oferim o perioada de contract de un an, timp in care aveti posibilitati nelimitate de inlocuire a persoanei selectate initial, oferindu-va consultanta gratuita.

Echipa agentiei noastre va asteapta sa ne povestiti cazurile dvs. si impreuna sa gasim cea mai buna solutie. Nu ezitati sa ne contactati si pentru servicii de babysitting in Bucuresti, angajare de menajera in Bucuresti sau servicii de ingrijire animale de companie.

Oferte Speciale