Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 47 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Menaj [url] => menajera-bucuresti [type] => file [rel] => [unic] => Art2012032100000011 [mesaj] => Menajera in Bucuresti - Agentia Ileana Dobre va propune pentru angajare menajera interna, administrator vila si menajere in Bucuresti cu program zilnic sau ocazional. [tags] => menajera bucuresti, menajera interna bucuresti [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 1 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Menajera Bucuresti: menajera interna in Bucuresti si administrator vila [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Menajera in Bucuresti

menajera interna Bucuresti

Incercam sa gasim menajere in Bucuresti care stiu sa isi gestioneze bine timpul, organizarea activitatii fiind foarte importanta in aceasta meserie. Menajerele sunt persoane cu experienta, care au mai lucrat pentru familii, au cunostinte legate nu numai de menaj, ci si de modul de a se comporta ca angajat intr-o casa, intr-o familie.

Menajera in Bucuresti: criterii de selectie

Menajerele din baza de date a agentiei noastre din Bucuresti sunt selectate in functie de mai multe criterii, intre care starea de sanatate, experienta, recomandarile, educatia, mediul familial. Propunerile noastre vor fi in functie de informatiile primite de la dumneavoastra, familia angajatoare.

Menajera interna sau administrator

O menajera poate fi angajata in Bucuresti cu ziua, program full time sau poate fi menajera interna. Poate prelua responsabilitatile legate de curatenia casei, a teraselor, a curtii, spalatul si calcatul rufelor, aprovizionare si prepararea mancarii, a conservelor pentru iarna. Nu este greu pentru o menajera gospodina sa isi organizeze timpul pentru a mentine casa in ordine si sa poata prepara oricand si o masa calda. Uneori se doreste angajarea unei familii, sot-sotie , care sa preia atributiile de administrator si menajera.

Angajeaza o menajera in Bucuresti!

Pentru agentia noastra procesul de selectie al unei menajere este riguros si foarte important. Suntem mereu atenti la nevoile dumneavoastra, indiferent daca sunteti in cautarea unei menajere interne in Bucuresti, a unei persoane pentru ingrijire copii in Bucuresti sau pentru ingrijire animale de companie.

Oferte Speciale