Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 601 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Menajera interna [url] => menajera-interna-bucuresti-cu-garantie-de-6-luni [type] => file [rel] => [unic] => Art20120214160039 [mesaj] => Menajera interna Bucuresti – pentru a fi siguri ca faceti cea mai buna alegere, Agentia Ileana Dobre va ofera un numar nelimitat de vizionari si selectii pentru menajera interna pe o perioada de 6 luni [tags] => menajera interna bucuresti [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 6 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Menajera interna Bucuresti cu garantie de 6 luni [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Menajera interna Bucuresti

In ritmul agitat al vietii cotidiene, zilele devin prea scurte, va solicita tot mai mult obligatiile, serviciul, responsabilitatile.
Pe de alta parte, casa trebuie sa ramana locul de refugiu, placut, cald si primitor. Si pentru ca locul sa fie primitor cineva trebuie sa  se ocupe in permanenta de el, aveti nevoie de o gospodina care sa va inlocuiasca. Si ideal ar fi o gospodina care sa se dedice familiei dvs., sa se implice si sa aiba timp la dispozitie. Ideala ar fi o menajera interna in Bucuresti.
In acest moment agentia noastra va vine in ajutor. Noi recrutam permanent personal pentru postul de menajera interna Bucuresti si imprejurimi (Pipera, Baneasa, Voluntari, Dobroiesti, Mogosoaia, Chitila etc.), solicitarile fiind foarte frecvente.

Menajera interna Bucuresti  prin Agentia Ileana Dobre

Experienta ne ajuta sa stim ce asteptari are o familie de la  menajera interna pe care o angajeaza in Bucuresti si imprejurimi.
Candidatele pe care le propunem sunt persoane cu experienta in familii, se pot implica in toate activitatile ce tin de curatenia casei, a teraselor, spalat si calcat rufe, prepararea mancarii, cumparaturi.

Calitatile cautate pentru o menajera interna bucuresti

Foarte important, o menajera interna trebuie sa aiba o atitudine pozitiva, sa cunoasca si sa respecte regulile casei.
Menajera interna pentru Bucuresti cautata de agentia noastra este o pesoana curata, harnica, muncitoare, cu bun simt, discreta, atenta la detalii, ordonata.
Menajera interna din Bucuresti vine de obicei din provincie, este obisnuita sa munceasca, nu are responsabilitati foarte mari acasa.
Zilele libere oferite unei menajere interne Bucuresti variaza in functie de necesitatile dvs. de obicei doua weekend-uri pe luna sau alte zile in cursul saptamanii pe care le veti stabili dvs. de comun accord cu menajera interna Bucuresti.

Garantie de 6 luni pentru schimbarea menajerei interne

Pentru ca vrem sa castigam si sa mentinem increderea dvs. va oferim cea mai mare perioada de contract (garantie), de 6 luni, perioada in care, daca menajera interna din Bucuresti aleasa nu face fata atributiilor la nivelul asteptarilor dumneavoastra, o vom inlocui de oricate ori este nevoie, fara a percepe alte taxe sau comisioane. Comisionul agentiei se plateste o singura data la semnarea contractului.
Agentia noastra urmareste dezvoltarea unor relatii constructive cu clientii nostri. Suntem in permanenta pregatiti sa solutionam cu promptitudine cererile si sa va ajutam in continuare in relatia cu menajera interna Bucuresti pe care ati ales-o.
Descoperiti si celelalte oferte ale Agentiei Ileana Dobre care includ babysitting in Bucuresti, ingrijire animale de companie sau ingrijire batrani!


 

Oferte Speciale