Despre noi

Despre noi

Agentia Ileana Dobre recrutare si plasare personal

Oferim servicii de recrutare si plasare personal pentru ingrijirea persoanelor in varsta, ingrijirea copiilor, asigurarea serviciilor de menaj zilnic si ingrijirea animalelor de companie, prin crearea de relatii solide bazate pe incredere reciproca, atat cu candidatii, cat si cu angajatorii.

Echipa noastra are peste 15 ani experienta in domeniul resurselor umane. Respectul si empatia fata de oameni reprezinta punctul de plecare in intelegerea nevoilor Dvs. Ceea ce facem in fiecare zi conteaza cu adevarat si ajuta la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor, drept urmare suntem flexibili, dinamici, responsabili si dornici sa venim cu solutii viabile la cerintele Dvs.

Procesul atent si riguros al selectarii candidatelor va garanteaza alegerea unor persoane corecte, responsabile si de incredere. Obiectivul nostru final este satisfacerea dorintelor Dvs., iar pentru atingerea acestui scop, actionam cu promptitudine si seriozitate, oferind servicii de cea mai buna calitate, deoarece ne dorim cele mai bune rezultate. Punem un mare accent pe latura umana a colaborarii noastre cu Dvs. si ne implicam afectiv in gasirea celei mai potrivite persoane pentru fiecare familie, pastrand contactul cu Dvs. pe toata durata colaborarii.

Echipa de profesionisti a Agentiei de recrutare si plasare personal Ileana Dobre
Bona guvernanta Bucuresti, Pipera, Voluntari, Baneasa, Bragadiru

15 Ani Experienta

Recrutare si Plasare Personal

Despre Agentia Ileana Dobre

Profesionisti in recrutare personal HEALTH CARE

Iubim oamenii, stim sa ii ascultam si le intelegem nevoile. Dezvoltam relatii constructive cu clientii nostri si ne mandrim cu recomandarile primite. Suntem pasionati de ceea ce facem si o demonstram prin entuziasmul si rezultatele noastre. Ne adresam clientilor nostri cu responsabilitate privind rolul de intermediere pe care il avem.

Personal Verificat 100%
Personal cu Experienta 99%
Acoperire Municipiul Bucuresti 95%
Acoperire Judetul Ilfov 90%

950 +

Varstnici in Ingrijire

1600 +

Copii in Ingrijire

520 +

Case / Locuinte in Menaj

290 +

Animale de Companie in Ingrijire

Recrutam si plasam

Personal Experimentat

Agentia de recrutare si plasare personal Ileana Dobre va pune la dispozitie ingrijitori pentru persoane in varsta, bone, babysitter, guvernante, menajere si ingrijitori pentru animalele de companie.