Oferte locuri de munca

Oferte de angajare / Oferte locuri de munca

Sunteti in cautarea unui loc de munca si doriti va angajati ingrijitoare persoane in varsta, bona, ingrijitoare bebelusi, menajera sau ingrijitoare animale de companie? Agentia Ileana Dobre va pune la dispozitie cele mai noi si atractive oferte din Bucuresti si Ilfov.

Oferte locuri de munca ingrijitoare batrani, bona, menajera

Cautam o persoana cu experienta si dedicata pentru postul de menajera in sectorul 3 – apartament zona Piata Alba Iulia. Programul de lucru este de Luni pana Vineri, 8 ore pe zi. Se ofera 1500 de lei.

Cautam bona pentru un copil de 1 an, in sectorul 2, zona Lacul Tei.  Programul de lucru este de Luni pana Vineri, 9 ore / zi. Se cauta o persoana cu experienta, energica, sanatoasa, nefumatoare si deschisa activitatiilor jucause cu copii mici. Salariul oferit este de 1600 de lei.

Cautam ingrijitoare interna pentru o doamna in varsta semideplasabila, lucida, care poarta pampers. Este nevoie de o persoana in putere, sanatoasa, cu experienta. Se ofera o camera separata, 2 weekenduri libere / luna si un salariu de 1700 lei.

Cautam menajera interna zona centrala, cu experienta in curatenie, calcat si gatit, energica si sanatoasa. Se ofera doua weekenduri libere / luna si un salariu de 2000 lei cu contract de munca.

Cautam bona interna pentru un copil de 5 luni, o persoana serioasa, nefumatoare, cu experienta. Preferabil recomandari sau experienta proprie. Interviul se organizeaza la sediul agentiei. Se ofera un salariu de 2000 lei.

Recrutam onest, inteligent, realist si gasim solutii viabile oricarei solicitari. Detinem echipa de recrutare cu peste 15 ani experienta. Suntem o agentie acreditata de A.N.O.F.M ( Agentia Nationala Pentru Ocuparea Fortei de Munca ) atat pentru mediere forta de munca cat si pentru informare si consilere profesionala.

Cautam personal pentru ingrijirea persoanelor in varsta, bone, babysitter, menajere sau personal pentru ingrijirea animalelor de companie.