Oferte locuri de munca

Oferte de angajare / Oferte locuri de munca

Sunteti in cautarea unui loc de munca si doriti va angajati ingrijitoare persoane in varsta, bona, ingrijitoare bebelusi, menajera sau ingrijitoare animale de companie? Agentia Ileana Dobre va pune la dispozitie cele mai noi si atractive oferte din Bucuresti si Ilfov.

Oferte locuri de munca ingrijitoare batrani, bona, menajera

Cautam o persoana cu experienta si dedicata pentru postul de ingrijire varstnici in sectorul 2 – apartament zona Piata Iancului. Programul de lucru este intern cu 2 weekenduri libere/luna. Se ofera 2500 de lei.

Cautam ingrijitoare pentru o batrana la pat, cu pampers, in zona Piata Ramnicul Sarat. Activitati: ingrijirea si toaletarea bolnavei, menaj, gatit. Programul este de 6 ore luni – vineri. Salariul oferit este de 1500 lei.

Cautam o persoana pentru ingrijirea unei doamne la pat in zona Baba Novac, program intern 2 saptamani/luna. Activitati: ingrijirea si toaletarea bolnavei, menaj, gatit . Salariul oferit este de 1600 lei.

Cautam ingrijitoare interna zona centrala, cu experienta in ingrijirea batranilor, energica si sanatoasa. Se ofera doua weekenduri libere / luna si un salariu de 2600 lei.

Cautam ingrijitoare interna pentru o batrana la pat, o persoana serioasa, sociabila, cu experienta. Preferabil recomandari sau experienta proprie. Interviul se organizeaza la sediul agentiei. Se ofera un salariu de 2800 lei.

Recrutam onest, inteligent, realist si gasim solutii viabile oricarei solicitari. Detinem echipa de recrutare cu peste 15 ani experienta. Suntem o agentie acreditata de A.N.O.F.M ( Agentia Nationala Pentru Ocuparea Fortei de Munca ) atat pentru mediere forta de munca cat si pentru informare si consilere profesionala.

Cautam personal pentru ingrijirea persoanelor in varsta, bone, babysitter, menajere sau personal pentru ingrijirea animalelor de companie.