Pet Sitting

Furnizam personal profesionist, adevarati pasionati de grija animalelor de companie, pregatiti sa ofere servicii personalizate pentru nevoile specifice ale fiecarui client.

Asiguram servicii de pet sitting & dog walking in Bucuresti si Ilfov. Acum puteti pleca linistiti in vacanta stiind ca animalutul de companie este pe maini bune. Nu este nevoie sa va mai faceti mustrari de constiinta pentru companionul lasat singurel acasa. Noi va punem la dispozitie pesonal cu experienta pentru a asigura tot comfortul animalutului dumneavoastra.

Pet sitting, plimbari caini, ingrijire animale de companie

Solutii eficiente pentru ingrijirea animalelor de companie

Clientii Agentiei Ileana Dobre vor beneficia de atentie continua, miscare sanatoasa, disciplina atat de necesara si multa multa afectiune. Serviciile oferite sunt de cea mai inalta calitate, blanosii fiind permanent supravegheati si plimbati de 3-4 ori pe zi. Putem asigura atat servicii de supraveghere non-stop cat si rapoarte zilnice – fotografii si filmulete cu aventurile companionului Dvs.

11 +

Ani experienta ingrijire animalute

33 +

Personal calificat ingrijire animalute

290 +

Animale de companie ingrijite

Cateilor le plac plimbarile si apreciaza independenta, in schimb pisicilor nu le place sa fie mutate si risca sa fie stresate in lipsa stapanului lor. Pentru o acomodare cat mai usoara, ne deplasam in prealabil la domiciliul Dvs. pentru a discuta despre necesitatile companionului Dvs.

De ce sa alegeti serviciile de pet sitting Ileana Dobre?

Dogwalking, ingrijire catei, ingrijire pisici, plambare animale de companie

Echipa noastra este formata din specialisti in analiza, gestionare si reabilitare canina si felina. Astfel personalul recomandat poate asigura:

  • Vizite la domiciliu pentru asigurarea hranei.
  • Plimbari zilnice pentru catei.
  • Curatare si spalare litiera.
  • Administrare medicamentatie animalut.
  • Programe de joaca si alintare.
  • Pieptanarea animalutului de companie.