Ingrijire batrani la domiciliu

Agentia Ileana Dobre are o experienta indelungata in recrutarea de personal specializat pentru ingrijirea persoanelor in varsta, astfel puteti conta pe profesionalismul nostru atunci cand cautati o ingrijitoare pentru seniori la domiciliu, in Bucuresti si in localitatile invecinate din Ilfov.

Serviciile de ingrijire batrani la domiciliu includ activitati adaptate nevoilor persoanelor in varsta, menite sa mentina o calitate ridicata a vietii acestora.

Cu varsta, persoana draga va avea nevoie sa fie ajutata in activitatile zilnice: curatenia locuintei, efectuarea de plati sau cumparaturi, mersul la doctor sau plimbari zilnice, hranirea si mentinerea igienei personale (imbracat, imbaiere, tuns sau barbierit, etc.), administrarea medicamentatiei si alte activitati periodice necesare. De asemenea, confortul personal sau emotional al persoanelor in varsta este important, iar timpul petrecut cu o alta persoana, povestind despre intamplarile zilnice, ajuta seniorii sa nu se simta singuri, mai ales cand familia este departe.

Servicii de ingrijire a persoanelor in varsta, ingrijitoare seniori, ingrijitoare batrani

De ce sa apelati la servicii pentru ingrijirea seniorilor?

Incet-incet, fara sa ne dam seama, parintii, matusile sau alte rude dragi pe care ne-am bazat intotdeauna incep sa isi piarda din puteri si sa depinda de noi tot mai mult, pana cand raman in grija noastra.

Serviciile de ingrijire a persoanelor in varsta sunt necesare atunci cand independenta persoanelor dragi scade datorita varstei inaintate, afectandu-le calitatea vietii de zi cu zi iar suportul familiei nu este suficient pentru a le asigura o viata asa cum isi doresc.

Servicii de companie pentru persoane in varsta

Ingrijitoare seniori, ingrijitoare varstnici, ingrijitoare batrani - Agentia Ileana Dobre

Ne asiguram ca persoanele dragi Dvs. petrec timp de calitate, desfasurand activitati in compania unor persoane calde care le trateaza cu respect si atentie.

  • Vizite de verificare a starii generale.
  • Deplasarea in interiorul locuintei sau scurte plimbari in apropiere.
  • Conversatii pe teme de interes comun.
  • Citirea unei carti cu voce tare.
  • Derularea unor activitati care mentin mintea activa.

Care sunt avantajele serviciilor noastre?

Agentia Ileana Dobre va pune la dispozitie personal experimentat care poate asigura o gama larga de servicii privind ingrijirea persoanelor in varsta:

Asigurarea alimentatiei zilnice

Personalul recomandat de Agentia Ileana Dobre se va ocupa de pregatirea meselor zilnice, adaptate preferintelor persoanei dragi si o va ajuta la hranire, conform indicatiilor Dvs. sau ale acesteia, folosind alimentele cumparate in prealabil sau care se gasesc la domiciliu.

Asigurarea medicamentatiei zilnice, prescrisa de medic

Ingrijitoarea seniorului se va asigura de existenta medicamentatiei prescrise de medic si de respectarea orelor.

Asigurarea igienei personale a persoanei in varsta

Ingrijitoarea va contribui la pastrarea unui aspect civilizat, ajutand persoana in varsta la activitatile de spalat pe corp, pe cap, pe dinti, barbierit, taiat și pilit unghii, pieptanat si aranjat parul intr-un mod natural. Totodata va oferi ajutor in alegerea hainelor si la imbracat, precum si sustinere pentru mersul la toaleta, daca este necesar.

Vizite in oras, cumparaturi si plati

Ingrijitorii recomandati de Agentia Ileana Dobre sustin un stil de viata activ, insotind seniorii in timpul activitatilor in afara domiciliului, cum ar fi controalele medicale, plimbarile in parc, vizitarea prietenilor, vizionarea unui spectacol, cumparaturi pentru innoirea garderobei sau mersul la cofetaria preferata.

Ingrijitoarea se va asigura de grijile zilnice pentru ca Dvs. si persoana draga sa petreceti mai mult timp impreuna, fie ca este vorba de cumparaturi, plata unor facturi, preluarea retetei de la farmacie sau predarea si ridicarea unor colete usoare de la posta.

Asigurarea curateniei zilnice

Ingrijitoarea va asigura persoanei Dvs. dragi un mediu sanatos si ingrijit prin aspirarea covoarelor si spalatul podelelor, curatarea zonelor folosite des in baie si bucatarie, sters praful, spalatul, calcatul si aranjatul hainelor sau a lenjeriei de pat, spalatul vaselor folosite in cursul zilei, aruncarea gunoiului, organizarea obiectelor usoare, ingrijirea plantelor.