Servicii de menaj Bucuresti si Ilfov

Agentia Ileana Dobre va pune la dispozitie personal specializat pentru asigurarea menajului zilnic. Menajerele aflata in portofoliul nostru au fost selectate in timp, tinand cont de: starea de sanatate, experienta, recomandari, educatie si mediul familial. In functie de solicitarile Dvs. va puntem oferi persoana potrivita activitatilor de menaj zilnic, full time sau menaj intern.

Menajera servicii curatenie Bucuresti, Pipera, Voluntari, Baneasa, Otopeni, Mogosoaia, Bragadiru, Berceni

Servicii de curatenie

Menajerele din portofoliul nostru pot asigura servicii de curatenie la cele mai inalte standarde. Personalul recrutat de agentia Ileana Dobre poate oferii servicii de curatenie pentru locuinta personala ( casa sau apartament ), terase si curti, spatii de birouri, cladiri sau spatii comerciale.

Sortat, spalat si calcat rufe

Acoperim o gama larga de servicii de menaj, astfel va puntem pune la dispozitie personal care se poate ocupa de activitati precum spalatul rufelor murdare si calcatul acestora. Menajerele din portofoliul nostru sunt persoane care stiu sa isi gestioneze bine timpul si sa isi organizeze corespunzator activitatiile. Pe langa indeletnicirile zilnice privind curatenia casei, menajerele recomandate de agentia Ileana Dobre se pot ocupa de sortatul rufelor murdare, spalatul si calcatul acestora.

Aprovizionara si prepararea mancarurilor zilnice

Detinem in portofoliu menajere, adevarate gospodine care stiu cum sa isi organizeze timpul astfel incat sa poata prepara oricand o masa calda. Va punem la dispozitie personal experimentat care va poate scapa de grijile zilnice privind aprovizionarea cu alimente si gatirea mancarurilor. Pregatirea muraturilor pentru iarna, organizarea evenimentelor de familie, un mic dejun pentru copii sau o masa calda seara cand va intoarceti acasa, reprezinta momente cheie care va pot aduce o secunda de relaxare si un zambet pe buze. Timpul este important iar noi il facem sa conteze.

Servicii de menaj, curatenie, calcat haine, spalat rufe, gatit

Menajerele recomandate de agentia Ileana Dobre va vor asigura un camin curat si ordonat, haine spalate si calcate, macare calda atunci cand va intoarceti acasa si acel moment de liniste, binemeritat. Putem contribui la diminuarea nivelului de stres zilnic prin servicii de calitate asigurate de personal cu experienta.